FRIKVARTERET

Frikvarteret er et nyt boligkvarter mellem Helsinkigade og Århusgade i Nordhavn opført af Rasmus Friis A/S i totalentreprise. Dele af de eksisterende bygninger mod Helsinkigade er bevaret og integreret i 13 nyopførte gårdhavehuse med egen have og terrasse på taget. Desuden består Frikvarteret af 10 rækkehuse og den eksisterende smedje er ombygget til 6 eksklusive rækkehuse. I hjørnet af Frikvarteret er der opført et punkthus på 6 etager med erhverv i stueetagen og 15 ejerlejligheder med altaner og stor fælles tagterrasse. Alle disse bygninger omkranser et hyggeligt gårdrum med sin helt egen charme.

Byggeperiode: 2014 – 2016
Bygherre: Tetrep Århusgade K/S
Udvikler: Tetris A/S
Arkitekt: Polyform /Sangberg Architects), Jacob Kornum Arkitekter og Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Ingeniør: Lars Kragh Consult
Alectia
Areal: 7655 m2
Entreprisesum: 130 mio. kr.

 

SE PROJEKT

Shopping Basket