Rasmus Friis A/S er en styringsentreprenør, der udfører hoved- og totalentrepriser. Siden vi blev grundlagt i 1993 har vi haft fokus på at levere kvalitet til tiden.

Rasmus Friis A/S har mange forskelligartede opgaver inden for hoved- og totalentrepriser med fokus på offentligt/alment byggeri og private investorer.

Offentligt/alment byggeri:    
Vi er et yderst kompetent team med bred erfaring fra mange forskelligartede byggeopgaver. Vi har i de seneste år oprustet på vores intellektuelle kapital ved at ansætte nye dygtige medarbejdere med forskellige spidskompetencer. Blandt andet inden for offentligt/alment byggeri og nye produktionsmetoder, herunder modulbyggeri. 

Vi har derfor den nødvendige – og vigtige – forståelse for, hvordan fx en institution og skole i drift fungerer. Det er vigtigt under et byggeprojekt, så man får en så glidende proces som muligt.  

Vi har også god forståelse for beboerne og beboerdemokratiet i almene boligforeninger. Vi kommer jo tæt på beboerne, og derfor er beboerhåndteringen helt central. Både for beboernes skyld, men også for håndværkerne og byggelederne. Vores beboerhåndtering er en inkluderende proces, så både beboere og bygherre kan føle sig helt trygge. 

Vi har en stærk, erfaren organisation, hvor både det interne og eksterne samarbejde fungerer smidigt. Så vi ser frem til at bygge for jer.

Private investorer: 
Vores opgaver spænder bredt. Lige fra kontorer, restauranter, butikker, supermarkeder og lagerhoteller til facader og boliger. 

Fælles for vores projekter er, at vi enten skaber helt nye tidssvarende rammer eller udnytter den eksisterende bygningsudformning og historie til at skabe moderne rammer, der både understøtter bygningens DNA og rummer de funktioner den kommende lejer ønsker. 

Vores brede netværk af underentreprenører og mangeårige samarbejdspartnere gør, at vi kan stille det helt rigtige hold af faglighed og kompetencer.

Vi vægter et respektfuldt samarbejde og et sundt arbejdsmiljø højt. Uanset hvor vi arbejder, har vi fokus på samarbejde, sundhed og sikkerhed.

Vi har en lineær organisation, hvor vi samarbejder tæt – uanset titler.

Bæredygtighed handler ikke kun om energi og miljø, men også om at skabe rammer for vækst og udvikling.

Vores mål er at bruge byggematerialer og -komponenter, der er bæredygtigt produceret efter internationalt anerkendte metoder og standarder. Vi affaldssorterer på pladserne, så vi skåner miljøet mest muligt.

Vi arbejder også med DGNB-certificering og bæredygtighed i byggerier, og i tæt samarbejde med vores rådgivere, arbejder vi i øjeblikket på at få certificeret et kommende boligprojekt til guld i DGNB-certificeringen.

Vi arbejder hele tiden på, at byggeriet bliver mere effektivt og tidsbesparende gennem større digitalisering. Derfor bruger vi en række digitale redskaber og metoder, som er være med til at underbygge disse gevinster.

Vores digitale tilgang sikrer en effektiv kalkulation og tilbudsgivning. Dette integreres direkte med vores projekt-økonomistyringsprogram, så vi minimerer risiko for tab af data. Vores projektøkonomistyring skaber og sikrer en ensartethed og gennemsigtighed på tværs af projektorganisationer.

Desuden bruger vi digital underskrift, har samarbejdsaftale på kommunikationsplatform, som også indeholder tilsyn og registreringsværktøjer.   

Vi har vores egen IKT-specifikation, som vi sammen med samarbejdspartnere tager udgangspunkt i.

Vi udvider løbende vores digitale platforme og p.t. arbejder vi på at implementere 3D-modeller til optimering af vores indkøb og projektforståelse.

Vi har høj fokus på sikkerhed på vores byggepladser. Både for håndværkere og for de mennesker, der færdes på og omkring vores byggepladser.

Alle byggeledere i Rasmus Friis A/S har naturligvis den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Desuden har vi en fuldtidsansat arbejdsmiljøkoordinator, som sammen med byggelederne sørger for at alle sikkerhedsforanstaltninger overholdes på vores pladser. Vores arbejdsmiljøkoordinator rådgiver også omkring løsninger, allerede i projekteringsfasen, så arbejdet planlægges sikkerhedsmæssigt forsvarligt fra starten.

Rasmus Friis A/S er en veldrevet virksomhed med fokus på at levere ordentlige løsninger, og det slår både igennem i vores afleveringsforretninger og på vores bundlinje.

Vi driver en sund og stabil virksomhed med høj kreditværdighed, så både kunder og samarbejdspartnere kan stole på, at vi også er her i morgen. Vores sølv AAA-rating er et klart bevis på, at vi er en sund og stabil virksomhed.

 

Shopping Basket