ABOTT

Gamle fabrikslokaler på Østerbro, der gennem renovering er blevet til nyt og interessant erhvervslejemål. Bygningen blev opført af Pianofabrikant Søren Jensen i 1905. I 1929 måtte overtog Chr. Olsen bygningen og han udviklede Penol-pennen, som blev produceret i dette smukke hus helt frem til midten af 60’erne. Fabrikslokalernes sjæl er blevet integreret, så den nutidige rå New York’er stil danner rammen om en velfungerende bygning, der både rummer kontorer, konferencelokaler, møderum, kantine og lager. Bygningen blev bygget til Abbott Danmark, der flere gange er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Byggeperiode: 2007
Bygherre: Ejendomsselskabet Emdrupvej 28 ApS
Udvikler: Oskar Jensen Gruppen A/S
Arkitekt: Hartkorn Arkitekter ApS
Areal: 2.400 m2
Entreprisesum: 26 mio. kr.

SE PROJEKT

Shopping Basket