SKOVKVARTERET II

Skovkvarteret II er anden etape af den nye bydel i Ørestad Syd. Her opfører Rasmus Friis A/S i alt 106 boliger – fordelt på 66 rækkehuse og to tårnbyggerier med 25 lejligheder i hvert tårn. Rasmus Friis A/S har som totalentreprenører været med helt fra starten, og overtog projektet allerede fra byggetilladelsesniveau. Rækkehusene er fordelt på tre typer og er placeret i små blokke af 6 rækkehuse i hver. Rækkehusene er indrettet på 1,5, 2,5 eller 3 plan med henholdsvis to eller tre værelser, stue, køkkenalrum og terrasse. Boligerne er på 73m2 til 133m2. Tårnene har tre typer lejligheder og fire penthouselejligheder. Fra stueetagen til og med 6. sal er der lejligheder på 103, 93, 97 m2. De er indrettet med entrè, køkkenalrum, bad og opbevaringsrum samt tre værelser og altan. Penthouselejlighederne er i to plan og ligger på 7. og 8. sal. Lejlighederne er henholdsvis på 119, 126, 129 og 145m2. På nederste plan er entre, køkken med udgang til altan og på øverste plan ligger stuen og hhv. to og fire soveværelser.

Byggeperiode: 2018 – 2020
Bygherre: Tetris A/S
Udvikler: Tetris A/S
Arkitekt: Sanberg Architects
Ingeniør: Niras
Areal: 11.000 m2

 

SE PROJEKT

Shopping Basket