SKOVKVARTERET I

Skovkvarteret er en ny bydel i Ørestaden opført af Rasmus Friis A/S. Rasmus Friis A/S har som totalentreprenører været med helt fra staten, og overtog projektet allerede fra byggetilladelsesniveau. Skovkvarteret er en del Arena-kvarteret, og det færdige projekt udvikles i to etaper. Skovkvarteret I består af 74 rækkehuse i to og tre plan med henholdsvis tre eller fire værelser, stue og køkkenalrum. Udover rækkehusene er der to punkthuse og tre tårne med i alt 96 lejligheder. Tårnene er på 8 etager med 22 – 25 lejligheder og de to punkthuse er på 5 etager med 15 lejligheder. Lejlighederne er på 82 – til 157m2. De mindste lejligheder er på to værelser, køkkenalrum og altan. De største lejligheder er i to etager med fire soveværelser, køkkenalrum, stue og to altaner.

Byggeperiode:2016 – 2018
Bygherre:Tetris A/S
Udvikler:Tetris A/S
Arkitekt:VLA
Ingeniør:Niras
Areal:14.000 m2
Entreprisesum:250 mio. kr.

SE PROJEKT

Shopping Basket